Γεύσεις ναργιλέ Fog Lab
Ναργιλές Blog

9 γεύσεις Fog Lab που πρέπει να δοκιμάσετε

H Fog Lab είναι από τις πιο δημοφιλείς μάρκες σε γεύσεις ναργιλέ. Διαθέτει μία πληθώρα αρωμάτων και επιδιώκει να προσθέτει πάντα καινούργιες για να μπορείτε να πειραματίζεστε και να δοκιμάζετε νέες γεύσεις και συνδυασμούς hookah.

Στο Shisha Box ανανεώνουμε και προσθέτουμε τακτικά τα αρώματα ναργιλέ μας για να βρίσκετε πάντα την γεύση και την μάρκα που επιθυμείτε, στην ποσότητα που θέλετε. Ας δούμε πιο αναλυτικά τις 9 προτάσεις μας για γεύσεις shisha της FogLab που πρέπει να δοκιμάσετε!

Γεύση ναργιλέ Fog Lab Zeus

Ο ατρόμητος Δίας ή Fog Lab Zeus

Aν σας αρέσουν οι απλοί αλλά γευστικοί συνδυασμοί, η γεύση nargile Zeus είναι η κατάλληλη επιλογή για εσάς. Είναι δύσκολο να βρείτε κάποιον που δεν θα του αρέσει, αφού περιέχει φράουλα και μπισκότο.

Πρόκειται για ένα απλό αλλά πετυχημένο συνδυασμό που ταιριάζει σε όσους θέλουν γλυκές γεύσεις και απλούς συνδυασμούς. Η γεύση Zeus είναι ευχάριστη για καθημερινή επιλογή που θα κάνει πιο κάπνισμα ναργιλέ σας λίγο πιο γλυκό!

Γεύση ναργιλέ Fog Lab Bomb

Η εκρηκτική γεύση hookah Bomb

Άλλος ένας πετυχημένος συνδυασμός γεύσεων από την FogLab που προσφέρει ένα ευχάριστο και ελαφρύ κάπνισμα. Η γεύση Bomb περιέχει μπανάνα και πάγο, χαρίζοντας έτσι ένα απολαυστικό κάπνισμα που δροσίζει και ικανοποιεί όσους θέλουν σαφείς γεύσεις για τον ναργιλέ τους.

Η μπανάνα έχει μία χαρακτηριστική γεύση που μόνη της ίσως είναι βαρετή ή υπερβολικά απλή. Η προσθήκη του πάγου τής δίνει μία νότα ενδιαφέροντος παραπάνω, καθιστώντας την FogLab Bomb μία καλή γεύση shisha που αξίζει δοκιμής!

Γεύση ναργιλέ Fog Lab Mafia

Η δροσιστική γεύση Mafia Fog Lab

Μπορεί να ακούγεται επικίνδυνο αλλά είναι ένα ρίσκο που θα θέλετε να πάρετε! Πρόκειται για άλλον έναν δροσιστικό συνδυασμό που θα αρέσει σε όσους αρέσει το καλοκαίρι. Η γεύση ναργιλέ Mafia περιέχει καρπούζι και πεπόνι και είναι σίγουρο ότι θα σας ταξιδέψει.

Είναι από τις γεύσεις hookah που έχουν χαρακτήρα και μπορεί να γίνει η νέα σας αγαπημένη. Αν σας αρέσουν οι φρουτώδεις γεύσεις που δεν είναι πολύ γλυκές, τότε μην διστάσετε να δοκιμάσετε την Mafia FogLab.

Γεύση ναργιλέ Fog Lab Maestro

Ο ενδιαφέρον ρυθμός του Fog Lab Maestro

To maestro είναι όσο ενδιαφέρον ακούγεται. Έχει τον δικό του ρυθμό που θα σας παρασύρει σε ένα ενδιαφέρον γευστικό ταξίδι. Η γεύση ναργιλέ Maestro της FOG LAB περιέχει Passion fruit, πεπόνι και μέντα.

Είναι άρωμα ναργιλέ που θα χαρακτηρίζαμε φρουτώδες, δροσιστικό αλλά και λίγο παιχνιδιάρικο με την προσθήκη της μέντας. Αν σας έχει τραβήξει την προσοχή η φρεσκάδα που αυτός ο συνδυασμός δημιουργεί, δοκιμάστε τον!

Γεύση ναργιλέ Fog Lab Alter Ego

Η άλλη σας πλευρά με γεύση shisha Alter ego

Πονηρό και ενδιαφέρον, το άρωμα hookah της FogLab, ονόματι Alter Ego, είναι εδώ για να σας τραβήξει σε γευστικά μονοπάτια που θα θέλετε να διαβείτε. Αν και πρόκειται για απλές γεύσεις, ο συνδυασμός τους είναι αρμονικός και ενδιαφέρον.

Η γεύση Alter Ego της FOG LAB περιέχει berries, μάνγκο και μέντα. Προσφέρει μία νόστιμη ισορροπία ανάμεσα σε οξύτητα, γλυκύτητα και φρεσκάδα. Αν σας αρέσουν οι πιο σύνθετες γεύσεις από μοναδικούς συνδυασμούς, τότε το άρωμα ναργιλέ Alter ego είναι για εσάς.

Γεύση ναργιλέ Fog Lab Forest Pulp

Μία βόλτα στο δάσος με άρωμα ναργιλέ Forest Pulp

Η γεύση Forest Pulp είναι πράγματι από τις γεύσεις ναργιλέ που σας πάνε μία βόλτα στο δάσος. Ο συνδυασμός είναι αρμονικός και απλός μεν, αλλά άκρως γευστικός δε.

Απευθύνεται σίγουρα στους λάτρεις των κόκκινων φρούτων ή/και των φρούτων του δάσους, αλλά και σε όσους θέλουν να απολαμβάνουν γλυκές γεύσεις shisha χωρίς υπερβολικά έντονη γλυκύτητα. Το άρωμα Forest Pulp της FOG LAB περιέχει φράουλα και μούρα και είναι σίγουρο ότι θα σας γοητεύσει με την απλότητά του.

Γεύση ναργιλέ Fog Lab Afrodite

Η σαγηνευτική γεύση Fog Lab Afrodite

Άλλος ένας γευστικός συνδυασμός για αυτούς που θέλουν να παίζουν με τις γεύσεις ναργιλέ ή που τους αρέσουν οι πιο σύνθετοι και παιχνιδιάρικοι συνδυασμοί αρωμάτων. Δροστικό, απολαυστικό και με μία αίσθηση καλοκαιριού, η γεύση ναργιλέ Afrodite πρέπει να μπει στην λίστα των must-try γεύσεων ναργιλέ.

Το aroma shisha Afrodite της FOG LAB περιέχει μαστίχα, καρπούζι και πεπόνι. Η μαστίχα είναι φυσικά το στοιχείο που πάει την γεύση σε νέα επίπεδα και κάνει το κάπνισμά σας πολύ πιο ενδιαφέρον!

Γεύση ναργιλέ Fog Lab Game Over

To καλύτερο παιχνίδι με γεύση ναργιλέ Game Over

Μπορεί να σας παραπέμπει στο τέλος του παιχνιδιού, αλλά με τη γεύση Game Over της FOG LAB το παιχνίδι τώρα ξεκινάει. Είναι από τις γεύσεις ναργιλέ Fog Lab που σας κερδίζουν με την απλότητά τους και σας κάνουν να θέλετε να την απολαμβάνετε τακτικά.

Η γεύση Game Over της Fog Lab περιέχει mixed berries και είναι ιδανική για όσους θέλουν μία γευστική επιλογή που θα τους αρέσει όσο συχνά κι αν επιθυμούν να καπνίσουν ναργιλέ. Ωραίοι οι πειραματισμοί, αλλά με γεύσεις για hookah όπως το Game Over μπορείτε να έχετε πάντα μία ευχάριστη εμπειρία καπνίσματος κάθε φορά.

Γεύση ναργιλέ Fog Lab Texas

H εξωτική γεύση hookah Texas

Και φυσικά, από την λίστα δεν θα μπορούσε να λείπει η γεύση Texas της FOG LAB. Γευστική, ενδιαφέρουσα και άκρως πρωτότυπη, η Texas είναι από τις γεύσεις για ναργιλέ που θα σας κεντρίσουν σίγουρα την προσοχή.

Γιατί; Γιατί περιέχει κάκτο και πάγο. Απλά συστατικά αλλά ξεχωριστά. Πρόκειται για ασυνήθιστο συνδυασμό που πρέπει να δοκιμάσετε. Αν είστε λάτρεις του ναργιλέ και των δοκιμών, το άρωμα ναργιλέ Texas είναι η ιδανική επιλογή για την επόμενο σας κάπνισμα!