Πολιτική Παράδοσης

 1. Ημερομηνίες και ώρες παράδοσης:
  Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται εντός Ελλάδος με την εταιρεία ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ Courier και ACS Courier και οι παραδόσεις πραγματοποιούνται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 09:00 – 17:00.
 2. 2.Παραλαβή προϊόντων:
  Η παραλαβή της παραγγελίας σας πραγματοποιείται εντός 1-3 εργάσιμων ημερών. Σε περίπτωση που υπάρξει πρόβλημα με τη διαθεσιμότητα ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο θα επικοινωνήσουμε μαζί σας με την αποστολή e-mail. Οι παραλαβές από το φυσικό κατάστημα πραγματοποιούνται από Δευτέρα – Παρασκευή από τις 12:00 – 20:00 και Σάββατο 12:00 – 16:30.
 3. 3. Παράδοση προϊόντων – Αποστολή εγγράφων
  Τα προϊόντα που αγοράζει ο πελάτης θα παραδίδονται στην διεύθυνση την οποία ο πελάτης κατά την εγγραφή του δηλώνει ως διεύθυνση παραλαβής. Στον πελάτη θα παραδίδεται επίσης αντίγραφο του παραστατικού πώλησης και του δελτίου αποστολής. Οι παραδόσεις θα γίνονται επί αποδείξει, με υπογραφή του παραλήπτη επί των σχετικών εγγράφων.Σε έκτακτες περιπτώσεις η παράδοση μπορεί να καθυστερήσει:
  α)Κατά τη διάρκεια περιόδων με μεγάλη εμπορική κίνηση
  β) Εξαιτίας δυσμενών καιρικών συνθηκών
  γ) Σε περίπτωση ανωτέρας βίας

Έξοδα Αποστολής / Δωρεάν παράδοση:
Για παραγγελίες άνω των 80 € τα μεταφορικά έξοδα είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα.
Για παραγγελίες κάτω των 80 € το κόστος διαμορφώνεται ως εξής:

Ελλάδα:
– 
για παραγγελίες έως 2 κιλά για Αθήνα τα έξοδα αποστολής είναι 5 € και για την επαρχία 7 €. Για παραγγελίες άνω αυτού του βάρους τα έξοδα αποστολής καθορίζονται από