Εταιρεία Shisha Box

Λίγα λόγια για την

εταιρεία Shisha Box.

Η εταιρεία Shisha Box ιδρύθηκε το 2016 με έναν και μοναδικό σκοπό, την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στον χώρο του ναργιλέ.
Η φιλοσοφία μας είναι να αντιμετωπίζουμε τον κάθε πελάτη μας ως ένα ξεχωριστό, μοναδικό συνεργάτη στον οποίο παρέχουμε πληθώρα προσαρμοσμένων υπηρεσιών και λύσεων για ένα εγγυημένο αποτέλεσμα.

Έχουμε πάθος με αυτό που κάνουμε και θέλουμε να εξελισσόμαστε συνεχώς για να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες κάθε πελάτη. Η αγορά του ναργιλέ χρονολογείται πολλά χρόνια πίσω και ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. Στο Shisha Box φροντίζουμε να είμαστε πάντα ενήμεροι για τα νέα είδη shisha, αξεσουάρ ναργιλέ, νέες μάρκες και τα trend της αγοράς. Δεν μένουμε εκεί όμως, αλλά επιδιώκουμε πάντα να επεκτείνουμε τις επιλογές και τις υπηρεσίες μας σε ό,τι αφορά τους ναργιλέδες τόσο σε ιδιώτες όσο και σε επιχειρήσεις!

Διαρκώς διευρυνόμενο hookah shop

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε τα πάντα γύρω από τους ναργιλέδες, από τους πιο premium hookah μέχρι αναλώσιμα και μοναδικά αξεσουάρ ναργιλέ. Τα προϊόντα μας ανανεώνονται συνεχώς για να ανταποκρίνονται στην πληθώρα προϊόντων, νέων μοντέλων και ανερχόμενων brand που συναντά κανείς σήμερα στον χώρο του shisha.

Επιλέξτε τα αγαπημένα σας είδη hookah, πειραματιστείτε με καινούργια brand και τις αμέτρητες γεύσεις ναργιλέ γνωρίζοντας ότι στο Shisha Box θα βρείτε μόνο τα πιο ποιοτικά προϊόντα που έχουν δοκιμαστεί και για τα οποία μπορούμε να εγγυηθούμε. Ακριβώς επειδή η αγορά του ναργιλέ εξελίσσεται συνεχώς, στο Shisha Box θέλουμε να νιώθετε την ασφάλεια και την σιγουριά ότι επιλέγετε καλά και υψηλής ποιότητας προϊόντα.

Στο eshop μας θα βρείτε μία τεράστια γκάμα από nagriledes κάθε κόστους, συνθετότητας και μεγέθους. Τα αξεσουάρ ναργιλέ είναι επίσης πολύ σημαντικά για τους ιδιοκτήτες ναργιλέ, τόσο για την διευκόλυνσή τους σε κάθε κάπνισμα shisha όσο και για την αναβάθμιση της εμπειρίας τους. Τέλος, φροντίζουμε να διαθέτουμε πάντα πολλές επιλογές από γεύσεις ναργιλέ για να απολαμβάνετε όλες τις αγαπημένες σας, αλλά και να δοκιμάζετε τις καινούργιες που κυκλοφορούν.

Υπηρεσίες ενοικίασης και παροχής hookah για εκδηλώσεις

Το Shisha Box όμως δεν είναι μόνο ένα κατάστημα για αγορά ναργιλέ. Θέλουμε να καλύπτουμε κάθε ανάγκη για ναργιλέ, είτε πρόκειται για αγορά είτε για ενοικίαση. Η εμπειρία μας τον χώρο, και η διάθεση μας για την καλύτερη δυνατή εμπειρία ναργιλέ μας ωθεί να διευρύνουμε τις υπηρεσίες μας ώστε να προσφέρουμε ευρύτερες υπηρεσίες. 

Συγκεκριμένα, έχουμε την δυνατότητα να παρέχουμε στην επιχείρησή σας τα πάντα γύρω από τον ναργιλέ με την μορφή συνεργασίας. Αν για παράδειγμα θελετε να διοργανώσετε μια ανατολίτικη βραδιά για τους πελάτες του εστιατορίου σας ή θέλετε να δημιουργήσετε το πιο εντυπωσιακό εταιρικό event με ναργιλέδες για τους συνεργάτες και τους πελάτες σας, στο Shisha Box σάς παρέχουμε:

  1. Εξειδικευμένο προσωπικό πάνω στον ναργιλέ
  2. Πλήρη εξοπλισμό (ναργιλέδες, αξεσουάρ, καπνούς, κάρβουνα)
  3. Μελέτη του χώρου σας για το καλύτερο αποτέλεσμα

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε εξειδικευμένες προτάσεις για ενοικίαση ναργιλέ ώστε να καλύπτουν και εξυπηρετούν πλήρως το είδος και το ύφος του event που διοργανώνεται, είτε πρόκειται για μικρό μάζεμα φίλων, είτε για μεγάλο εταιρικό event. Στο Shisha Box αναλαμβάνουμε και έχουμε φέρει εις πέρας event όπως:

  • Party(γενέθλια, γιορτές, Bachelor)
  • Δεξιώσεις(γάμους κ.α κοινωνικές εκδηλώσεις)
  • Εταιρικά event

Κάθε πελάτης είναι ξεχωριστός και κάθε πρότασή μας είναι εξατομικευμένη.

Μιλήστε μας για τους στόχους σας και ελάτε να αναβαθμίσουμε μαζί το event σας!

Εξειδικευμένο προσωπικό στο φυσικό μας tobacco shop

Στο φυσικό μας κατάστημα μας βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, οδός Λουκιανού 19 στο Κολωνάκι. Εκεί θα βρείτε τα πάντα για το ναργιλέ, όλα τα αξεσουάρ και τα αναλώσιμα όπως καρβουνάκια ναργιλέ, καθώς και καπνούς σε πληθώρα γεύσεων. Αν χρειάζεστε βοήθεια στην επιλογή σας, το εξειδικευμένο μας προσωπικό μπορεί να σας κατευθύνει στις επιλογές που ανταποκρίνονται στα γούστα και τις επιθυμίες σας.

Στο Shisha Box εξελισσόμαστε και ενημερωνόμαστε συνεχώς για τις νέες τάσεις, μάρκες και αξεσουάρ ναργιλέ ώστε να προσφέρουμε την καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση τόσο στους λάτρεις του hookah όσο και στους λιγότερο έμπειρους. Απολαύστε ποιοτικά προϊόντα, προσεκτικά επιλεγμένων για την καλύτερη εμπειρία καπνίσματος.