Μπορείτε να επιλέξετε έναν από τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής για να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας. Ακολουθήστε τον κατάλληλο για εσάς τρόπο!

  • Αντικαταβολή κατά την παραλαβή των προϊόντων

Πληρώνετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας στο υπάλληλο της εταιρείας courier και επιβαρύνεστε με επιπλέον 3€ για τα έξοδα αντικαταβολής. Ισχύει μόνο για τις αποστολές εντός Ελλάδας.

  • Κατάθεση σε λογαριασμό

Μπορείτε εάν το επιθυμείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με κατάθεση σε οποιοδήποτε υποκατάστημα τράπεζας ή μέσω e-banking. H κατάθεση μπορεί να γίνει εντός 3 εργάσιμων ημερών από την παραγγελία. Εφόσον δεν ολοκληρωθεί η πληρωμή μέσα σε αυτό το διάστημα η παραγγελία ακυρώνεται. Παρακαλούμε να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο και ο αριθμός της παραγγελίας στην αιτιολογία. Αναφορικά με τα έξοδα συναλλαγής, επιβαρύνεται ο εντολέας.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ IBAN: GR7401720310005031111908347

Δικαιούχος: SHISHA BOX E.E.

*Μετά την κατάθεση των χρημάτων παρακαλούμε για την αποστολή του καταθετηρίου μέσω e-mail για την γρήγορη εξυπηρέτηση σας.

  • Πιστωτική κάρτα

Πληρώνετε χρησιμοποιώντας την χρεωστική ή πιστωτική σας κάρτα μέσα από το ασφαλές και ελεγχόμενο περιβάλλον της τράπεζας.

Κάρτες που γίνονται αποδεκτές:

  1. Visa
  2. Mastercard
  3. Maestro
  • Μετρητά στο κατάστημα

Μπορείτε να περάσετε από το κατάστημα μας, Λουκιανού 19 & Αλωπεκής 15 στο Κολωνάκι, να εξοφλήσετε και να παραλάβετε την παραγγελία σας.

Σας παρακαλούμε να προσέρχεστε για παραλαβή της παραγγελίας σας,
αφού πρώτα λάβετε ενημερωτικό μήνυμα στο κινητό σας, ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη

  • Τιμολόγιο
    Υπάρχει η δυνατότητα τιμολογίου, απλά γράψτε το στα σχόλια της παραγγελία σας.