Disposable Vape Pen - Αξίζει;
Ναργιλές Blog

Disposable Vape Pen – Αξίζει;

Το Disposable Vape Pen, δηλαδή το ηλεκτρονικό τσιγάρο μιας χρήσης, έχει γίνει πολύ δημοφιλές τα τελευταία χρόνια.

Είναι μια εύχρηστη συσκευή ατμίσματος, που μπορεί να αποκτήσει όποιος απολαμβάνει το ηλεκτρονικό κάπνισμα ή που επιθυμεί να διακόψει το κάπνισμα σταδιακά.

Ακόμα και οι πιο έμπειροι καπνιστές ηλεκτρονικού τσιγάρου εκτιμούν και προτιμούν το Vape Pen μιας χρήσης για το μικρό του μέγεθος και την εύκολη λειτουργία του.

Υπάρχουν φορές, όπως για παράδειγμα μια βραδινή έξοδος, που μπορεί να μην θέλεις να έχεις μαζί το “καλό” σου ηλεκτρονικό τσιγάρο… Είτε επειδή δεν θέλεις να το χάσεις, είτε επειδή δεν θέλεις να έχεις το άγχος γεμίσματος ή αλλαγής αντίστασης.

Τι είναι το Vape Pen μιας χρήσης;

Το Vape Pen μιας χρήσης σχεδιάστηκε με σκοπό να παρουσιάσει στον κόσμο την τέχνη του ατμίσματος, χωρίς τα άγχη και τη συντήρηση μιας πολύπλοκης συσκευής.

Είναι ιδιαιτέρως δημοφιλές -ειδικά- για νέους ατμιστές για πολλούς λόγους:

  • Λειτουργεί άμεσα: Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα. Με μια εισπνοή απολαμβάνεις την απόλυτη γεύση που σου προσφέρει η συσκευή.
  • Οικονομικό: Η τιμή του είναι εξαιρετικά προσιτή για την εμπειρία ατμίσματος που προσφέρει.
  • Δεν χρειάζεται φόρτιση: Δεν χρειάζεται να ψάχνεις για φορτιστές και καλώδια -με εξαίρεση κάποια disposable vape pens που μπορείς να φορτίσεις 1-3 φορές πριν τα πετάξεις.
  • Εκατοντάδες γεύσεις: Υπάρχουν πάρα πολλές γεύσεις, τις οποίες μπορείς να εξερευνήσεις ανάλογα με τα γούστα σου.
  • Δεν χρειάζεται συντήρηση: Άτμισε ελεύθερα.
  • Εργονομικό: Το Vape Pen είναι αρκετά μικρό, ώστε να χωράει με άνεση στις τσέπες σου ή στη τσάντα σου.

Κάθε συσκευή είναι σχεδιασμένη με διαφορετικό αριθμό εισπνοών (puffs). Η πιο μικρή συσκευή προσφέρει περίπου 400 puffs, δηλαδή όσο θες για να καπνίσεις 1 πακέτο τσιγάρα. Η πιο μεγάλη συσκευή διαθέτει 7000 puffs, που ισοδυναμεί με 14 πακέτα τσιγάρα.

Το vape pen μιας χρήσης συσκευάζεται περιέχοντας ήδη το απαραίτητο υγρό ατμίσματος και είναι πλήρως φορτισμένο.

Έτσι, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις απευθείας μόλις το αποκτήσεις. Όταν εξαντληθεί η μπαταρία ή το υγρό, η συσκευή δεν μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί.

Περιέχει το Vape Pen μιας χρήσης νικοτίνη;

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο μιας χρήσης μπορεί να περιέχει νικοτίνη, συνήθως 20mg.

Κάποια μοντέλα προσφέρονται και με χαμηλότερα επίπεδα νικοτίνης ή και καθόλου νικοτίνη.

Πόσο διαρκεί ένα Vape Pen μιας χρήσης;

Το Vape Pen μιας χρήσης έχει σχεδιαστεί για να το απολαμβάνεις για τουλάχιστον μια ημέρα τακτικού ατμίσματος.

Βέβαια, η διάρκεια εξαρτάται άμεσα και από την χρήση που κάνει ο κάθε καπνιστής. Όσο παραπάνω δηλαδή το χρησιμοποιείς, τόσο πιο γρήγορα θα εξαντληθεί, αφού έχει ορισμένο αριθμό εισπνοών.

Αν δεν νιώθεις σίγουρος ή ακόμα προσαρμόζεις το άτμισμά σου, μπορείς να αγοράσεις Vape Pen μεγαλύτερης χωρητικότητας υγρού και ανεξαρτησίας μπαταρίας.

Αξίζει να αγοράσω Vape Pen μιας χρήσης;

Συνήθως, το Vape Pen μιας χρήσης προτιμάται από αυτούς που θέλουν να κόψουν το κάπνισμα και να αρχίσουν το άτμισμα.

Αυτό οφείλεται στον κομψό και εργονομικό σχεδιασμό της συσκευής, σε συνδυασμό με την ευκολία χρήσης.

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο μιας χρήσης μιμείται τη διαδικασία του κανονικού καπνίσματος, διαθέτοντας “τσιγαρίσια” εισπνοή (MTL, Mouth to Lung).

Κάποια μοντέλα διαθέτουν ρυθμιστή αέρα, προσφέροντας έτσι είτε τσιγαρίσια τζούρα, είτε πνευμονική (DTL, Direct To Lung).

Το Vape Pen μιας χρήσης με ρυθμιστή αέρα προτιμάται από τον πιο έμπειρο ατμιστή, που θέλει να προσαρμόζει την εμπειρία του ατμίσματος στα μέτρα του.

Ποια είναι τα καλύτερα Vape Pen μιας χρήσης;

Η κοινότητα του ατμίσματος έχει πολλές νέες προσθήκες τα τελευταία χρόνια, με εκατοντάδες νέες γεύσεις που μπορείς να δοκιμάσεις.

Μερικά όμως από τα καλύτερα μοντέλα Vape Pen μιας χρήσης είναι:

1. Ice Vape Pen 500 Puffs

Το Ice Vape Pen 500 Puffs είναι ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο μιας χρήσης, που περιλαμβάνει υγρό, φορτισμένη μπαταρία και λειτουργεί μόνο κατά την εισπνοή.

Disposable Vape Pen 500 puffs - Αξίζει;

Είναι μια ιδιαίτερα καλή επένδυση για τον καπνιστή που θέλει να εξερευνήσει το άτμισμα, αλλά και για κάποιον μη καπνιστή που επιθυμεί να χαλαρώσει.

Είναι κομψό, εύκολο στη μεταφορά, ενώ όταν εισπνέεις, η συσκευή φωτίζει με μία λυχνία LED, μιμούμενη την κάφτρα του κανονικού τσιγάρου. 

Με 20mg άλατος νικοτίνης, η εμπειρία του ατμίσματος γίνεται πιο έντονη και προσομοιάζει εκείνη του καπνίσματος ενός κανονικού τσιγάρου.

Όποια γεύση και αν επιλέξεις, η Ice Vape έχει δώσει ιδιαίτερη προσοχή στη σύνθεσή της, με σκοπό το καλύτερο, γευστικότερο και πιο ικανοποιητικό άτμισμα.

2. Magic Bar Vape 2500 Puffs

Η Magic Bar δημιούργησε το Magic Bar Vape 2500 Puffs, που αποτελεί την εξέλιξη των ηλεκτρονικών τσιγάρων μιας χρήσης.

Disposable Vape Pen 2500 puffs - Αξίζει;

Η συσκευή αυτή προσφέρει καθαρή και απαλή γεύση, που θα απογειώσει το άτμισμά σου, ενώ διαθέτει παραπάνω από αρκετές γεύσεις για να διαλέξεις.

Ο συμπαγής σχεδιασμός της συσκευής την καθιστά εύκολη στη μεταφορά και τη χρήση.

3. Magic Bar Vape 4000 Puffs

Το Magic Bar Vape 4000 Puffs πάει το άτμισμα ένα βήμα παραπέρα.

Disposable Vape Pen 4000 puffs - Αξίζει;

Διαθέτει μεγάλη γκάμα γεύσεων, ενώ όπως και τα υπόλοιπα μοντέλα της εταιρείας, χαρακτηρίζεται από συνέπεια και καθαρότητα στη γεύση.

Αυτό το μοντέλο είναι η απόλυτη επιλογή για όσους δεν θέλουν να περιορίσουν την τέχνη του ατμίσματος, αφού διαθέτει ρυθμιστή αέρα και αντιστάσεις mesh.

Ο ρυθμιστής αέρα σου δίνει τη δυνατότητα να εναλλάσσεις μεταξύ τσιγαρίσιας (MTL), και πνευμονικής (DTL) τζούρας ανάλογα με τις προτιμήσεις σου.

Η γεύση σε καμία από τις δύο περιπτώσεις δεν επηρεάζεται και παραμένει έντονη. Αυτό επιτυγχάνεται από τη σύσταση του υγρού, αλλά και από τις αντιστάσεις mesh.

Συγκεκριμένα, οι αντιστάσεις mesh λειτουργούν διαφορετικά από τις κλασικές αντιστάσεις με σύρμα.

Το υγρό απλώνεται σε μια μεγαλύτερη επιφάνεια, η οποία θερμαίνεται ομοιόμορφα, προσφέροντας πυκνότερο και γευστικότερο ατμό.

Αντίθετα με άλλες μάρκες όπου η μπαταρία μπορεί να εξαντληθεί πριν εξαντληθεί το υγρό, στο μοντέλο αυτό υπάρχει η δυνατότητα φόρτισης.

Αν θες μια συσκευή με ακόμα πιο μεγάλη διάρκεια, μην διστάσεις να επιλέξεις το Magic Bar Vape ULTIMATE 7000 Puffs.

disposable vape pen 7000 puffs aksizei

Συμπέρασμα

Δεν χρειάζεται να καταλάβεις πώς λειτουργούν οι αντιστάσεις, πώς να συντηρείς το ηλεκτρονικό σου τσιγάρο ή να το γεμίζεις τακτικά. Το άτμισμα δεν χρειάζεται να είναι πολύπλοκο ούτε δύσκολο.

Είτε είσαι καπνιστής είτε όχι, μπορείς να απολαύσεις άνετα και άμεσα, γεύσεις που συνήθως μπορείς να βρεις μόνο σε ναργιλέ, αλλά με την αμεσότητα που έχει ένα τσιγάρο.

Στο Shisha Box μπορείς να βρεις το disposable vape pen που ανταποκρίνεται στις επιθυμίες και τις ανάγκες σου.