Ναργιλές Τσέπης: Κάνε τη Σωστή Επιλογή
Ναργιλές Blog

Ναργιλές Τσέπης: Κάνε τη Σωστή Επιλογή

Εδώ και αρκετό καιρό, το ηλεκτρονικό τσιγάρο μιας χρήσης ή αλλιώς, ο ναργιλές τσέπης έχει κάνει θραύση στην αγορά και έχει γίνει εξαιρετικά δημοφιλής, πράγμα που φαίνεται και μέσα από τη συνεχή “παρουσία” του στα διάφορα κοινωνικά δίκτυα. 

Ξέρεις όμως τι είναι στην πραγματικότητα αυτό το ηλεκτρονικό τσιγάρο μιας χρήσης που είναι ευρέως γνωστό ως vape pen; Πόσο διαρκεί; Ποιες είναι οι καλύτερες γεύσεις του και πώς λειτουργεί; 

Αυτά είναι μερικά από τα ερωτήματα που θα απαντηθούν παρακάτω και που σίγουρα σε ενδιαφέρουν αν σκοπεύεις να αποκτήσεις και να δοκιμάσεις αυτό το μοναδικό ναργιλέ τσέπης που έχει εισαγάγει ένα νέο τρόπο καπνίσματος που απευθύνεται σε όλους!

Τι είναι ο ναργιλές τσέπης 

Το vape pen μιας χρήσης ή αλλιώς ο ναργιλές τσέπης έχει έναν αναλώσιμο ατμοποιητή και χωράει εύκολα στην τσέπη ή την τσάντα σου. Αυτός ο νέος τύπος ηλεκτρονικού τσιγάρου απευθύνεται και έχει γίνει απαραίτητος σε όλους τους καπνιστές ναργιλέ, παραδοσιακού και ηλεκτρονικού τσιγάρου. 

Πρόκειται για τον τέλειο συνδυασμό ηλεκτρονικού ναργιλέ και ηλεκτρονικού τσιγάρου σε μία συσκευή. O ναργιλές τσέπης ναι πολύ οικονομικός και πρακτικός, καθώς σε αντίθεση με άλλα ηλεκτρονικά τσιγάρα,  δεν έχει επαναγεμιζόμενο ατμοποιητή και δε λειτουργεί με φυσίγγια. 

Μόλις τελειώσεις τη ρουφηξιά σου, απλώς το πετάς. Αυτό σου επιτρέπει να διαφοροποιήσεις τις γεύσεις ανάλογα με τις προτιμήσεις σου, όπως θα έκανες και σε κάθε συνεδρία ναργιλέ. Ο ναργιλές τσέπης διατίθεται επίσης με ή χωρίς νικοτίνη για να απευθύνεται σε ένα ευρύτερο κοινό. 

Πώς λειτουργεί ο ναργιλές τσέπης;

Η λειτουργία ενός ναργιλέ τσέπης μιας χρήσης είναι πολύ απλή και δεν απαιτεί πρόσθετο εξοπλισμό. Τα περισσότερα ηλεκτρονικά τσιγάρα μιας χρήσης δεν χρειάζονται επαναφόρτιση, ενώ για τη λειτουργία του δεν απαιτείται καν το πάτημα κάποιου κουμπιού. Μόλις εισπνεύσεις, ενεργοποιείται αυτόματα και ξεκινάει το άτμισμα.

Υπάρχουν διάφοροι τύποι μιας χρήσης ως προς τη δυνατότητα ή μη επαναφόρτισης, την περιεκτικότητα σε νικοτίνη και τον αριθμό puffs που μπορεί να παρέχει. 

Για παράδειγμα, το Magic Bar Vape διαθέτει εσωτερική επαναφορτιζόμενη μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας και περιέχει 2% νικοτίνη σε υγρό με αναλογία PG/VG 50/50, ενώ υπάρχουν Magic Bar 4000, 2500, 1500, 600 puffs για να διαλέξεις αυτό που προτιμάς.

Πόσο διαρκεί ο ναργιλές τσέπης;

Ο ναργιλές τσέπης δεν έχει ακριβή διάρκεια ζωής. Η διάρκεια ζωής του εξαρτάται φυσικά από τη χρήση του. Στην αγορά μπορείς να βρεις ηλεκτρονικά τσιγάρα μιας χρήσης που παρέχουν περίπου 600 puffs ή 700 puffs και άλλα με 1500 puffs που διαρκούν περισσότερο. 

Σε γενικές γραμμές, η διάρκεια ενός ναργιλέ τσέπης ισοδυναμεί με περίπου δύο πακέτα συμβατικών τσιγάρων, επομένως είναι μία αρκετά οικονομική λύση καπνίσματος.

Ναργιλές Τσέπης Πλεονεκτήματα

Ο ναργιλές τσέπης έχει πολλά πλεονεκτήματα και τα κυριότερα από αυτά περιλαμβάνουν:

 • Ευκολία χρήσης: Ο ναργιλές μιας χρήσης είναι εξαιρετικά εύκολο να χρησιμοποιηθεί, αφού ενεργοποιείται αμέσως μόλις αρχίσεις να ατμίζεις. Δεν χρειάζεσαι ιδιαίτερη γνώση ή εμπειρία για να το χρησιμοποιήσεις, ούτε να προσθέσεις επιπλέον αρωματικό υγρό.

   

 • Φορητότητα: Πρόκειται για φορητές και εύχρηστες συσκευές που μπορείς να έχεις μαζί σου παντού. Αυτό τις καθιστά ιδανικές για ταξίδια, εκδρομές ή ακόμη και για την εργασία.
 • Μηδενική συντήρηση: Επειδή είναι μία αναλώσιμη συσκευή μιας χρήσης, δεν χρειάζεται καθόλου συντήρηση. Δεν απαιτείται δηλαδή καθαρισμός ή αντικατάσταση της μπαταρίας κλπ.

   

 • Χαμηλό κόστος: Είναι πολύ προσιτός σε σχέση με άλλους τύπους συσκευών ατμίσματος. Δεν χρειάζεται να αγοράσεις επιπλέον αντιστάσεις, μπαταρίες ή φορτιστές, καθώς όλα αυτά είναι συμπεριλαμβανόμενα στη συσκευασία.

   

 • Ευρεία Διαθεσιμότητα: Ο ναργιλές τσέπης είναι ευρέως διαθέσιμος και μπορείς να τον βρεις σε πολλά φυσικά καταστήματα, ηλεκτρονικά καταστήματα πώλησης υγρών αναπλήρωσης και ηλεκτρονικών τσιγάρων ή shisha shop. 

   

 • Ασφάλεια: Είναι πολύ ασφαλής. Οι περισσότερες συσκευές διαθέτουν ενσωματωμένη προστασία ασφαλείας, όπως προστασία από υπερθέρμανση, υπερβολική ροή αέρα και βραχυκύκλωμα.

   

 • Ποικιλία γεύσεων: Προσφέρει ρεαλιστική και διαρκή γευστική απόδοση, ενώ διατίθεται σε μεγάλη ποικιλία γεύσεων για να διαλέξεις αυτή που σου ταιριάζει. 

Οι καλύτερες γεύσεις για ναργιλέ τσέπης

Δεν χαρακτηρίζεται τυχαία ως ναργιλές τσέπης. Αν θέλεις να απολαμβάνεις εύκολα, άμεσα και με ρεαλιστική απόδοση ποικίλες γεύσεις που μοιάζουν με τις γεύσεις ναργιλέ και να κάνεις την ατομική σου συνεδρία ναργιλέ όπου κι αν βρίσκεσαι, τότε το ηλεκτρονικό τσιγάρο μιας χρήσης είναι η ιδανική επιλογή. 

Διατίθεται σε περισσότερες από 30 γεύσεις, από τις πιο κλασικές έως τις πιο πρωτότυπες! Έτσι, θα βρεις γεύσεις αποκλειστικά για λάτρεις του ναργιλέ, όπως το σταφύλι, το μήλο, η φρέσκια μέντα, αλλά και πιο πρωτότυπες γεύσεις, όπως παγωμένο καρπούζι, ροδάκινο, cola και πολλές άλλες.

1. Πράσινο μήλο

Η γεύση πράσινο μήλο είναι μια εξαιρετικά δημοφιλής επιλογή για τους ατμιστές που αναζητούν ένα δροσερό και φρουτώδες άρωμα. Η γεύση αυτή προσφέρει μια απαλή αίσθηση φρεσκάδας και αναπαράγει πιστά τη γεύση ενός ώριμου πράσινου μήλου.

Η γεύση του πράσινου μήλου είναι ελαφρώς ξινή και φρουτώδης, αφήνοντας μια δροσερή και αναζωογονητική αίσθηση. 

2. Παγωμένο ροδάκινο

Το παγωμένο ροδάκινο είναι μία από τις πιο δροσερές και αναζωογονητικές επιλογές για τους ατμιστές που αναζητούν ένα διαφορετικό και ενδιαφέρον άρωμα. Αυτή η γεύση προσφέρει έναν εκπληκτικό συνδυασμό της φρεσκάδας του ροδάκινου και της δροσερής αίσθησης του πάγου.

Η γεύση παγωμένο ροδάκινο σε παραπέμπει στο καλοκαίρι, χάρη στη γλυκιά και φρουτώδη γεύση της, ενώ ο πάγος προσθέτει μια δροσιστική νότα στο μείγμα.

3. Cola

Αν είσαι λάτρης της coca cola και αναζητάς μια εναλλακτική γεύση για το ηλεκτρονικό σου τσιγάρο, τότε μπορείς να διαλέξεις την ομώνυμη γεύση. 

Σε κάθε άτμισμα θα έχεις μια αυθεντική εμπειρία της κλασικής γεύσης του αναψυκτικού, η οποία είναι γνωστή για το γλυκό άρωμα και την πλούσια γεύση της. Αυτό ακριβώς προσφέρει και η ηλεκτρονική έκδοση της γεύσης. 

Η ατμιστική εμπειρία με τη γεύση Cola είναι πραγματικά μοναδική και μπορεί να αυξήσει την αίσθηση ενεργητικότητας και φρεσκάδας που νιώθεις καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας σου.

4. Παγωμένο Σταφύλι

Η γεύση παγωμένου σταφυλιού είναι μια δημοφιλής επιλογή στα ηλεκτρονικά τσιγάρα και προσφέρει μια δροσιστική εμπειρία ατμίσματος. Η γεύση είναι πολύ φρουτώδης και διατηρεί ένα ελαφρύ άρωμα που θυμίζει φρέσκα σταφύλια. 

Η παγωμένη εκδοχή αυτής της γεύσης προσθέτει μια δροσερή πινελιά στην εμπειρία ατμίσματος, κάνοντας το ακόμα πιο δροσερό και αναζωογονητικό. 

Είναι μια κλασική γεύση που αρέσει σε πολλούς ατμιστές και σίγουρα αξίζει να τη δοκιμάσεις.

5. Μπισκότο

Η γεύση μπισκότου είναι ίσως η πιο λαχταριστή γεύση που μπορείς να βρεις για το ηλεκτρονικό τσιγάρο μιας χρήσης. Προσφέρει μια νόστιμη και γλυκιά αίσθηση, σαν να δαγκώνεις ένα μαλακό μπισκότο σοκολάτας με μικρά κομματάκια σοκολάτας. 

Εσύ ακόμη δεν έχεις δοκιμάσει αυτή τη μοναδική γευστική απόλαυση;

Συμπέρασμα

Αν θέλεις να απολαμβάνεις την πλούσια γεύση του ναργιλέ, συνδυάζοντας την με τα χαρακτηριστικά ενός ηλεκτρονικού τσιγάρου, τότε ο φορητός ναργιλές τσέπης ή αλλιώς vape pen μιας χρήσης είναι αυτό που ψάχνεις.

Τώρα που έμαθες γιατί αξίζει το disposable vape pen, ήρθε η ώρα να ανακαλύψεις τη συσκευή που θα αναθεωρήσει τον τρόπο καπνίσματος.

Στο Shisha Box μπορείς να διαλέξεις τη συσκευή που ανταποκρίνεται στις επιθυμίες και τις ανάγκες σου.